Nieuwe kindergemeenteraad van start!

Onze schepen van Jeugd, Chiel Danckers tussen de nieuwe leden van de kindergemeenteraad.

Vandaag, 28 september 2022 ging de nieuwe kindergemeenteraad van start. In deze raad zitten kinderen uit alle scholen van onze gemeente. Ze werden in hun school verkozen om de leerlingen van hun school te vertegenwoordigen.

Vandaag maakten we alvast uitgebreid kennis en beslisten de leden welke thema’s ze dit werkjaar vooral wensen te behandelen. Naast de gemeentelijke jeugddienst is ook onze schepen van Jeugd, Chiel Danckers steeds betrokken en aanwezig bij de vergaderingen van de kindergemeenteraad.

Schepen van Jeugd, Chiel Danckers: “Ik hoorde vandaag al vele, nieuwe idee├źn en maakte kennis met gedreven tieners. Het is duidelijk dat ze klaar zijn om zich sterk in te zetten, klaar om de stem van de kinderen van heel hun school en hun verdere, brede omgeving extra sterk tot bij ons te brengen!”

Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Met Inzet dragen we participatie hoog in het vaandel en danken we de kinderen alvast voor hun Inzet! Maak er een sterk en boeiend jaar van!