Speelpleinwerking de Pretkomeet en de Pretplaneet tijdens de schoolvakanties

In het verleden werd De Pretplaneet enkel georganiseerd tijdens de zomervakantie maar nu kunnen kinderen tussen 6 en 14 jaar ook tijdens de korte schoolvakanties (uitgezonderd de kerstvakantie) komen spelen op onze speelpleinwerking. Tijdens de korte vakanties noemen we deze speelpleinwerking: De PRETKOMEET, een beetje kleinschaliger maar pret blijft verzekerd!

Bij De Pretplaneet/Pretkomeet hebben we een ‘open speelaanbod’, gebaseerd op onze visie op speelpleinwerking. Op De Pretplaneet/Pretkomeet mag je zelf kiezen wat je speelt en met wie je speelt. Je kan meespelen met de activiteiten die onze animatoren voorstellen, maar je kan ook naar hartenlust spelen in een van onze speelhoeken: de knutselhoek, de leeshoek, de bouwhoek… 

Schepen van Jeugd, Chiel Danckers: “Nieuw is dat we nu ook starten met een digitaal inschrijfsysteem voor onze speelpleinwerking. Voortaan kan je je op voorhand online inschrijven voor speelpleindagen of uitstappen. Wees niet bang: voor de late beslissers blijft ter plaatse inschrijven ook mogelijk. Je kan vanaf nu vooraf betalen, maar ook nog steeds ter plaatse met cash of via payconiq.
Het digitaal systeem zorgt ervoor dat je als ouder ook deelnameattesten voor bv. het ziektefonds eenvoudig online kan verkrijgen na deelname van jouw kind(eren). Zo maken we het administratief eenvoudiger voor onze diensten en tegelijk ook voor de ouders.”

Meer weten over onze gemeentelijke speelpleinwerking? Of zelf geïnteresseerd in een boeiende vakantiejob als animator? Check dan deze website. Spe(e)lplezier gegarandeerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.