Vrijwilligersfeest op 20 mei

Het is belangrijk dat het harde werk van vele vrijwilligers op tijd en stond beloond wordt. Ook al doe je iets op vrijwillige basis, toch is het altijd fijn om erkenning te krijgen. Daarom nodigen we vanuit de gemeente alle gemeentelijke vrijwilligers uit op het grote vrijwilligersfeest in de Lilse Bergen.

Schepen van Vrijwilligers, Chiel Danckers: “Een tijdje geleden was het de Week van de Vrijwilliger. Zo’n week wordt niet voor niets georganiseerd. Vrijwilligers zijn mensen van goud die zich inzetten voor een ander, voor onze samenleving. Hoe klein of groot het steentje dat je als vrijwilliger bijdraagt ook is, je helpt ermee bergen te verzetten. Om al onze vrijwilligers te bedanken organiseren we het grote Vrijwilligersfeest in de Lilse Bergen. Alle vrijwilligers krijgen kortelings een uitnodiging in de brievenbus of via hun vereniging. Vooraf inschrijven is nodig, zodat we onze catering daarop kunnen voorzien.
Ik vind het heel belangrijk om op tijd en stond te luisteren naar deze vrijwilligers en waardering uit te spreken. Zonder vrijwilligers zou onze gemeente veel minder bruisen, zonder vrijwilligers zouden heel wat inwoners het veel moeilijker hebben om sociaal contact te vinden, om onze taal te leren, om een leuke hobby te beoefenen, enz. Vrijwilligers zijn dan ook van goudwaarde. Hun Inzet mag zeker wel eens beloond worden.”

De uitnodigingen voor het vrijwilligersfeest vallen kortelings in de bus bij onze vrijwilligers. Echter was er een foutje geslopen in de etiketten op de envelop. Alle vrijwilligers kregen correct een uitnodiging in de bus, enkel de naam op de envelop is verkeerd. Ben jij dus een vrijwilliger in onze gemeente en ontving jij een envelop van gemeente Lille met daarop jouw adres, maar een foute naam? Dan gaat het om de uitnodiging voor het vrijwilligersfeest. We begrijpen dat dit voor verwarring zorgt. We bezorgen daarom alle vrijwilligers zo snel mogelijk opnieuw een uitnodiging.

Hopelijk tot dan!

Zin om ook vrijwilliger te worden en onze gemeente zo een beetje mooier te maken? Check dan de gemeentelijke website via deze link en ontdek een zee van mogelijkheden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.