Creatief geocachen in Lille

Geocaching is geweldig leuk om te doen vlakbij huis. Het is een schattenzoektocht op basis van gps-coördinaten. Via deze coördinaten en je gps of smartphone kan je aan de slag gaan met Geocaching. Naar wat je op zoek gaat tijdens het geocachen is steeds een raadsel. Geocachen bestaat wereldwijd. Overal ter wereld kan je op zoek gaan naar schatten. Geeft Luc De Backer Schepen van Toerisme weer.

Onze dienst toerisme heeft nu een extra product in hun gamma! Tijdens deze tocht ga je op zoek naar 18 traditionele geocaches. Wees geduldig bij de puzzelcaches. Er is geen bonuscache bij deze reeks, dus is het niet erg als je niet kan loggen. Bij de meeste caches kan je een hint vinden en een extra woordje uitleg bij een puzzelcache.

Een flyer met meer info kan je oppikken aan het onthaal van het gemeentehuis of terug vinden op deze link: https://www.lille.be/producten/detail/775/geocachen-in-kindernouw