Tweedehands kinderspullen en meer in het Mamadepot

May Wouters is Inzetter van ’t eerste uur en engageert zich ook als vrijwilliger in het Mamadepot.

Denk je duurzaam, budgetvriendelijk en zoek je nog kinderspullen die niet meteen nieuw moeten zijn? Welkom in het Mamadepot! Je vindt er mooie tweedehandsspullen aan een mini-prijs voor kinderen en jongeren van 0 tot 16 jaar.

Schepen van Welzijn, Chiel Danckers: “Sedert de verhuis van de sociale dienst (OCMW) naar de Rechtestraat, staat het gebouw in de Kerkstraat grotendeels leeg. Met het Mamadepot krijgt het nu een mooie invulling. Vrijwilligers zetten zich enorm in om enerzijds ervoor te zorgen dat er meer spullen een tweede leven krijgen i.p.v. op zolder of in de vergetelheid te belanden. Anderzijds dragen ze ook hun steentje bij tot gelijke kansen in onze gemeente. Je kan in het Mamadepot namelijk aan erg democratische prijzen tweedehands spullen vinden. Tegelijk scheppen ze ook een leuke sfeer waarin ontmoeting centraal staat: een mooie aanwinst voor onze gemeente. Bedankt aan alle vrijwilligers.”

Het Mamadepot is gevestigd in het oude OCMW-bouw in de Kerkstraat en is meer dan een winkel. Het is ook een ontmoetingsplek voor iedereen in de buurt. De opening is voorzien op 18 november 2022. Vanaf dan elk eerste en derde weekend van de maand geopend. Telkens op vrijdag van 15 tot 16.30 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur. Spring zeker eens binnen. De vrijwilligers van o.a. Ferm ontvangen jou graag!

Bedankt voor jullie inzet en bedankt ook aan de winkel Der Kinderen voor het schenken van schabben en dergelijke.

Spullen doneren?
Heb jij nog kinderspullen die je zelf niet meer nodig hebt? Je kan er anderen mee blij maken. Breng ze, netjes en in bruikbare staat binnen in het Mamadepot, tijdens de openingsuren. Ook accessoires voor jeugd en volwassenen zijn welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *